Видове рози - БИАНКА/БЯЛА (BIANKA) и доставка на цветя

enter image description here

Бялата роза е символ на чистотата и невинността, бяла роза се подарява на приятел, който ви е скъп на сърцето, без да е интимен партньор. Букети от бели рози носят и булките на своя сватбен ден. В някои култури с бели рози се изпращат починалите на вечния им път.

Има много видове рози, както бели, така и червени, жълти и т.н. Повече от 14 000 вида рози – естествени и хибриди, са познати на съвременния човек. Поне на професионалните градинари или тези, които продават цветя и предлагат услугата по доставка на цветя. Един от тези видове е Бианка /Bianka/. Тя е вид чаен хибрид, с бели венчелистчета, както и подсказва името й, с фин, почти незабележим аромат, цъфти от май до октомври, и е висока от 90 до 110 см. Чудесен вид роза за букети и градини.

Ако сте решили да зарадвате любимия човек, един букет или дори само стрък, от този вид роза, ще ви отвори неподозирани възможности. Розите са най-често срещаните цветя, така че няма да имате проблеми с намирането на този или друг вид бели рози, за вашата доставка на цветя, която искате да поръчате за вашият любим/а или специален празник.

Може дори да си я отгледате в градината. Във всеки магазин за цветя ще намерите и индивидуално пакетирани стръкове рози Бианка. Само трябва да спазвате технологията на засаждане на цветето, който е описан на етикета, поставен на опаковката на розата. Едно голямо предимство имат розите – съхранявани правилно, те могат дълго време „да спят”, докато вие имате най-накрая възможност да ги засеете. Не са и особено претенциозни, трябва само да се сещате да махате прецъфтелите цветове, да ги поливате и наесен да ги изрязвате на 15 см, като покривате цялото растение с пръст. И ето ви една красива розова градинка.


Related Posts

  • No related post found

Published by

admin

admin

Just another HTMLy user.