Най-скъпите калъфи за телефон

GnG "Golden Delicious"

enter image description here

Този модел печели титлата най-скъп калъф за телефон в света. Дизайнът е отнел 12 месеца, използвани са 140 грама 18-каратово злато и около 200 диаманта. Това не включва 400-те диаманта в логото, което може да бъде изработено по желание на клиента.

Цената може да надмине 100 000 долара

''Diamond''

enter image description here

Ако ви се струва нормално да си носите iPhone-а в калъф, който е петдесет пъти по-скъп от самия телефон, то този модел е вас. Обсипан е с 41 диаманта (3.5 карата), което прави 5 714 долара за карат - направо евтиния.

Цена 20 000 долара

''Louis Vuitton''

enter image description here

Естествено и Louis Vuitton се включва в надпреварата за луксозни калъфи за телефони. Фирмата предлага четири модела - най-евтиният е модел Монограм 225 долара

а най-скъп този от алигаторска кожа 1 120 долара

''Softbank BB Samurai''

enter image description here

Softbank свързва техниката и японската естетика. Всеки от петте модела е посветен на един известен японски самурай - на завоевателя Ода Нобунага, едноокия войн Дате Масумане, тактика Уесаги Кеншин, известния любовник Нае Канецуго и Юкимура Санада.

Цена 1 000 долара

''Orbino Strada''

enter image description here Много калъфи са произведени от скъпа италианска кожа, но този може да се похвали със специална закопчалка от паладий. Тя е патентована, защото може да послужи за поставка, която държи телефона изправен на бюрото ви, когато гледате клипчета. Калъфът има защитен пласт за дисплея на телефона. Цената на различните модели започва от 99 долара и стига до 319 долара.

Цена до 319 долара


Related Posts

  • No related post found

Published by

admin

admin

Just another HTMLy user.